Video UjhrVDFOcWuRpNnMdTg litt av en jobb dokumentarserie for barn

Written by Melissa M.

video UjhrVDFOcWuRpNnMdTg litt av en jobb dokumentarserie for barn

Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber. Elena og Didrik får klippe, føne og farge hår. De lager noen fantastiske frisyrer hos.
Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber. Elena og Didrik får klippe, føne og farge hår. De lager noen fantastiske frisyrer hos  Mangler: video ‎ ujhrvdfocwurpnnmdtg.
Norsk dokumentarserie om barn som prøver seg i ulike jobber. Lucas og Erik skal møte en kunstner som er keramiker. De skal hjelpe henne med lage skåler av  Mangler: video ‎ ujhrvdfocwurpnnmdtg.

Video UjhrVDFOcWuRpNnMdTg litt av en jobb dokumentarserie for barn - menn

Litt av en jobb! Litt av en jobb! Men det haster å få den ferdig. De skal hjelpe henne med lage skåler av leire. NRK Super benytter informasjonskapsler cookies slik at vi kan gi deg en bedre tjeneste.

Video UjhrVDFOcWuRpNnMdTg litt av en jobb dokumentarserie for barn - hoppet mellom

Nora og Irene er hos luftambulansen, og plutselig kommer det en melding om en syklist som har falt og slått seg. Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser. Sist vist på TV. Skriv inn en kode på fire siffer for å aktivere foreldrekontrollen Skriv inn din tallkode for å deaktivere foreldrekontrollen. Åpne et modalvindu for å Aktiver foreldrekontroll. Har du problemer med nett-TV? Åpne et modalvindu for å Aktiver foreldrekontroll. video UjhrVDFOcWuRpNnMdTg litt av en jobb dokumentarserie for barn Theodore