Topic anal slikking og fingring

Written by Kaz B.

topic anal slikking og fingring

er anal slikking normalt? altså hvem er det som gjør det? noen som drømmer om det? ser bare det er mye på pornovideoer og lurer på om  slikking / fingring.
Mange mener at anus er exit only, jeg derimot synes det er deilig å slikke både fitta og rompehullet når jeg og dama har sex. Når jeg fingrer dama er det også.
Har slikket og fingret henne der før, men hun vil ikke ha «lillemann» inn. (anal ?) til hva en sier etterpå - så detaljert som overhodet mulig.
WHiCH ONE R YOU? TRAILMIX101 topic anal slikking og fingring Jeg liker ikke å få penis opp i analen, det blir for stort press og gjør vondt. Eller, av og til er det litt problematisk at han er såpass velutstyrt, for å si det sånn. Dette kan føre til at flere funksjoner ikke fungerer. Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies. Noen tenner mer på analsex enn andre, hvis du virkelig vil gjøre det med henne så må du overbevise henne om at du lover å ta det rolig og stoppe om hun ikke vil mer. Det er i hvert fall verdt et forsøk, for sånn det er nå er bare veldig kjedelig. Har du tips for hvordan jeg Utah Salt Lake City gå frem, eventuelt noe jeg bør endre på?