T prolaps i endetarmen

Written by Serenity

Forstyrrelsene kan bestå i nedsatt produksjon av viktige stoffer eller forstyrrelser i transporten av mat fra munnhule til endetarm. Sykdommer i mage og tarm gir.
Nå er det 2 eller 3 ganger det har hendt at endetarmen "kommer ut" når jeg er på Høres også ut som du lider av endetarms- prolaps /fremfall.
Rektal prolaps er en tilstand der endetarmen stikker ut av kroppen gjennom anus. Dette kan forekomme når de omliggende muskler og sener blir for svak til å. Rectum Prolapse Management by Thiersch's Procedure

T prolaps i endetarmen - kandidater: abendblatt

Du bør derfor vurdere å skaffe deg et oppdatert svar fra en av våre leger, eller din egen fastlege. Det er noe som "vrenger seg" ut fra skjeden også... Den delen av endetarmen som har svake muskler, vil først synke nedover inn i en del av tarmen som fremdeles holdes riktig på plass. Sammenliknet med  disse er ikke herpes og klamydia pinlig lenger. Endetarmsfremfall kommer av svakhet i musklene som skal fiksere tarmen i riktig posisjon. Dersom du er fan av å ha en tråd i rumpen, må vi forby deg å bruke denne på stranda. Det er veldig vondt ja. All informasjon på houstonkarachi.org er laget for å gi deg generell kunnskap og er ingen erstatning for innhenting av medisinsk råd eller behandling hos helsepersonell. Om det er det så er det bare å skyve den inn med flat hånd. Nedre luftveier og lunger. Spør en av våre leger og eksperter. Bryte tabu, ta kontroll, få behandling.