Sporsmalsarkiv prover og ungdomskolen

Written by Isabella S.

Hei jeg er en gutt på 12 år. Og jeg lurer på om, hvis man har gjort det dårlig et år på ungdomsskolen. Dårlig på prøver osv. Må man gå et år.
Og jeg prøver å si unnskyld til henne men hun svarer liksom ikke. Jeg har ikke lyst å få kjeft og miste henne som venn. På forhånd takk!.
Det er en ting jeg er lei av allerede nå som jeg går på ungdomskolen. Det er at jeg har 3 prøver på en dag, lærerne bryr seg ikke en gang. Du kan ta opp problemet med læreren i faget, eller så kan du ta det opp med Elevrådet på skolen din. Vi anbefaler deg å snakke med læreren og be om at stilen du nå har levert blir vurdert. Hilsen oss i Barneombudet. Burde jeg akseptere det? Dere vil at vi skal være aktive, friske og sosiale. Psykisk og fysisk helse Rettigheter Sosiale medier og nett Taushetsplikt Venner og kjærester. Det er ikke et mål å gi flest mulig prøver. Kongsvik videregående - Birgitte

Sporsmalsarkiv prover og ungdomskolen - trakk tykt

Der står det også at i valg av opplegg, så skal skolen velge den løsningen som er best for deg. Dette kan dere ta opp med lærerne. Gå til meny , Gå til søk. I nyhetsbrevet får du informasjon om små og store ting vi jobber med for tiden. Barns rettigheter brytes daglig. Har DU et spørsmål? Jeg har andre ting å gjøre når hun vil ha møte, og har ikke tid!

Sporsmalsarkiv prover og ungdomskolen - kommer

Siden hele klassen var ferdig med den stilen og vi hadde masser av prøver i alle mulige fag, glemte jeg da å levere denne stilen. Det betyr at undervisningen skal passe for akkurat deg, slik at du lærer det du skal. Psykisk og fysisk helse Rettigheter Sosiale medier og nett Taushetsplikt Venner og kjærester. Hvor tid skal man ha tid til det man virkelig vil? Gå til meny , Gå til søk.