Opskrift coq au vin

Written by Sadie S.

opskrift coq au vin

Personligt ville jeg altid lave Coq au vin af to haner og så fryse resten ned til en anden god gang. Gem en Opskrifter.
Coq au vin er en usedvanlig smakfull gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike.
Coq au vin fra Meyers Simremad skal der selvfølgelig også i braiseregryden, når der er hanekylling i rødvin på menuen. Opskriften er fra Meyers Simremad.
opskrift coq au vin Personvern og bruk av cookies. Kom god kraftig hønsebouillon ved, til alt lige akkurat er dækket. Server coq au vin'en med persilledrys, brud af sprødt kyllingeskind og dit bedste brød. En rigtig fin evne at have, synes jeg — og så smelter han jo mit mor-hjerte fuldstændig hver gang : En virkelig lækker søndagsmenu med masser af smag! Neurolog: Pas på med at hvile for meget efter hjernerystelse. Skriv til os Cookies er nødvendige for at få sitet til at fungere bedst muligt. Traditionelt bruges opskrift coq au vin hane, men retten er lige så god med kylling, som både er billigere og nemmere at få fat i.

Opskrift coq au vin - transition

Forside opskrifter hovedretter Coq au vin. Han er simpelthen så sød til at komme med komplimenter, og han gør sig rigtig meget umage med at beskrive hvorfor han synes noget smager dejligt, er pænt, sejt eller hvad det nu er. Vi servere den med et nybagt lunt flutes og kartoffelmos. TILBEHØR: Kogte ris eller godt brød. Jeg kan godt lide Vesterbro, men det er ikke så broget, som jeg drømmer om, at det skulle være«. Kyllingen skal være godt brunet. Den er et hit hver eneste gang.