Nyheter utenriks kvinner holdt som sex slaver a

Written by Nikki M.

nyheter utenriks kvinner holdt som sex slaver a

TRAUMATISKE OPPLEVELSER: En lang rekke Yazidi- kvinner, mange av dem unge jenter, har blitt kidnappet og holdt som sexslaver i Irak de.
Filmen handler om en ung kvinne som fikk livet ødelagt da hun la ut på Slik fikk Cameron en idé om å finne en sex - slave, som han kunne.
Sexslaver som er inntil ni år gamle kjøpes for 165 dollar, de som er inntil 20 år er billigere. Det går fram av en prisliste som Den islamske staten. nyheter utenriks kvinner holdt som sex slaver a

Nyheter utenriks kvinner holdt som sex slaver a - Det

Nettet fra A til Å. Politiet bekreftet på pressekonferansen også at en seks år gammel pike som ble funnet i huset, er Amanda Berrys datter. Du kan oppgradere nettleseren din ved å følge denne lenken: Oppgrader her. Ifølge IS-propaganden vil muslimer på dommedag måtte svare for hvorfor de ikke før har utryddet jezidiene. Når dagslyset kom ble de plukket opp ved et treffpunkt og kjørt tilbake til flyktninghotellet. Du finner oss i App store og Google play.

Nyheter utenriks kvinner holdt som sex slaver a - her

Ligaen skal ha tvunget jentene til å prostituere seg. Cameron Hooker under rettssaken. Begge kildene legger til at fostrene ikke overlevde. Fronter en svært ekstrem versjon av islamisme. Nyhets- og aktualitetsredaktør: Karianne Solbrække. Hun ble ført ned i kjelleren, fikk armene festet til et rør under taket og ble strippet, klesplagg for klesplagg. Om kvelden ble hun hengt opp i røret. Om dette stemmer, står det i skarp kontrast til det politiet sa på en pressekonferanse tidligere i dag: At de ikke hadde fått meldinger på denne adressen som var relevante. Den nyeste utgaven av IS-bladet Dabiq har på sin førsteside et manipulert bilde av Petersplassen med IS-flagget på topp av obelisken. Han mener IS kan ha fått behov for å rettferdiggjøre praksisen med slavehold overfor egne støttespillere, uten at han er sikker på hvorfor dette har skjedd. Nyhetsbyrået AP intervjuet for noen dager siden flere jezidi-kvinner og -jenter i Nord-Irak som sok usikker p%C%A kj%C%Aresten de var blitt solgt til IS-krigere i Irak og Syria før de unnslapp. Jenta på dette bildet var blant de yezidiene som var nødt til å flykte fra irakiske Sinjar tidligere i år, da IS truet med å drepe dem. Etter tre måneder fikk hun ta et bad, utført på brutal måte.