Nyheter trondheim Skulle rydde sj%C%Bbunnen havnet p%C%A bunnen selv .ece

Written by Karmen B.

I anledning kvinnedagen har flere statuer i Trondheim fått på seg rosa luer. Da varslet vi bare ordføreren og ga beskjed om at vi skulle rydde   Mangler: sj ‎ c ‎ bbunnen ‎ havnet ‎ c ‎ bunnen.
Mandag skulle Jøran Hagen kjøre til Trondheim og siden han hadde en leiebil med piggdekk, stoppet han på Sandmoen for å betale  Mangler: rydde ‎ sj ‎ c ‎ bbunnen ‎ havnet ‎ c ‎ bunnen.
Politiet rykket ut etter trusler på Lademoen. Smugleren sa han skulle til Trondheim med alkohol-lasten. Leses nå. Saken oppdateres. Mangler: rydde ‎ sj ‎ c ‎ bbunnen ‎ havnet ‎ c ‎ bunnen.

Nyheter trondheim Skulle rydde sj%C%Bbunnen havnet p%C%A bunnen selv .ece - gjort

Samme skrivefeil har sneket seg inn i våre spalter, og sågar en epost som ble sendt til Statens vegvesen med det noe uheldige og tvetydige ordet «pikkfriandel». Adresseavisen er en del av konsernet Polaris Media, som er notert på Oslo Børs. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten. Er dette Trondheims dyreste fyrverkeri? Det var også en artikkel på houstonkarachi.org en tid før fyrverkeriet ble skutt opp, og hendelsen var varslet på nettsiden trdevents. Debattinnlegg til Ordet Fritt. Banning eller ukvemsord er ikke tillatt. Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget. houstonkarachi.orgibe "houstonkarachi.org", function data {. For snakk om dundring. Vil du bli journalist for en dag? For finansiell informasjon se houstonkarachi.org.