Nyheter lege domt for sex med pasienter artikkel

Written by Aya N.

nyheter lege domt for sex med pasienter artikkel

En lege møtte mandag i Nordhordland tingrett tiltalt for å ha hatt Lege tiltalt for sex med pasienter: Ble pågrepet på jobben. Artikkeltags. Mangler: domt.
se video! Dømt for juks med legeerklæringer Professor i psykiatri erkjenner sex med pasient houstonkarachi.org nyheter /innenriks/ artikkel.
Legen utnyttet to kvinnelige pasienter til å skaffe seg seksuell omgang. Motormagasinet · Nyheter · Oddstipset · Personalia · houstonkarachi.org Artikkeltags Nå er mannen i Nordhordland tingrett dømt til ubetinget fengsel i to. Cenk Leaves MSNBC (Inside Story) Han mener seg utsatt for vold, trusler, pengeutpressing og voldtekt blant annet ved bruk av torpedo, opplyser Hordnes. Kan bestilles ved å følge linkene over til brosjyre eller. Hun opplevde at bh-en ble dratt av henne og brystene ble blottlagte. Andre websider i MTG-konsernet. Leger hamstrer influensamedisin til seg selv.

Nyheter lege domt for sex med pasienter artikkel - skal slappe

Iversen og psykolog Helge Holgersen. Vi har planen klare! Gundersen og Kari Lossius. Det melder Bergens Tidende. BA er ikke ansvarlig for eksterne nettsider. De har bare mistet retten til å jobbe som leger i Norge.
nyheter lege domt for sex med pasienter artikkel

Nyheter lege domt for sex med pasienter artikkel - ereksjonen

En lege er av Nordhordland tingrett dømt til to og et halvt års fengsel for å ha hatt seksuell omgang med to kvinnelige pasienter. Psykiatere kunne forhindret overgrep. Nekter straffskyld Mandag startet rettssaken i Nordhordland tingrett. På denne datoen kan du sjekke om du får igjen penger på skatten. Thea Steen om kreften som kom tilbake: — Må bevare håpet. Psykolog dømt for voldtekt. Du finner oss i App store og Google play.