No Nyheter Historisk dom om overgrep mot menneskeheten i Guatemala

Written by Jade L.

Historisk dom fra ICC om bruk av barnesoldater . Den kom mot Thomas Lubanga Dyilo, lederen for en av Kongos væpnede grupper. Han ble.
I en historisk dom er en tidligere offiser og en militærkommissær i Guatemala dømt for Maya-kvinner som overlevde seksuelle overgrep i Guatemala dekker sine ansikter i rettssalen mens de jubler for dommen mot de to militære. som representerer Sepur Zarco-kvinnene i retten ifølge fokuskvinner. no.
Rettssaken som starter i Guatemala 1. februar er historisk. for overgrep begått mot dem og deres familier under borgerkrigen. land kan dømme krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i .. no / no / Nyheter Historisk -rettssak-om-seksuelt-slaveri-i- Guatemala / Historisk dom i Guatemala. Trafficking of Children in the United States: Documentary Film

No Nyheter Historisk dom om overgrep mot menneskeheten i Guatemala - holder

Dessuten er den viktig i et land med en utpreget rasisme og macho-kultur: Sepur Zarco- saken kan bli et signal om at hvite, mektige menn kan stilles ansvarlig for sine forbrytelser, og at også Maya-er og kvinner kan kreve rettferdighet. Militærets angrepsplan mot sivile gikk ut på å kidnappe og torturere landsbyenes ledere, og deretter voldta deres koner. Anmeldelse: «Kings bay» treffer ikke helt. Vi gleder oss over samarbeidet med Gatejuristen og Juss-Buss. FOKUS og Juridisk rådgivning for kvinner JURK samarbeider med den guatemalanske kvinneorganisasjonen MTM «Kvinner forandrer verden» , som har ført rettssaken sammen med mayakvinnene i Guatemala. Tema Internasjonal humanitær rett. For første gang i historien ble en tidligere diktator dømt i sitt eget land for forbrytelser begått mot menneskeheten, i et land der de alle fleste overgripere har sluppet unna.
Åpning av Jusshuset By Comments are Closed. Karadzic dømt for forbrytelser mot menneskeheten. Vi gleder oss over samarbeidet med Gatejuristen og Juss-Buss. Årsaken er returvernet som hindrer at de kan sendes tilbake til sine hjemland. Hendelsen er ikke bare politisk kontroversiell, men gir også liv i debatten om kriminalisering av sosialt opprør.