Nationalt okapien i zoo har foedt en kalv

Written by Holly D.

nationalt okapien i zoo har foedt en kalv

Okapien i Zoo har født en lille kalv, og fødslen kommer noget før ventet. Dyrlægerne i Zoo havde nemlig tidligere på året konstateret graviditet.
Okapien, som skulle berige Danmark med den første fødsel af sin slags i 50 år, har løbet om hjørner med dyrlægen og snydt hele Zoologisk.
En byræv har set sit snit til at forcere hegnet til Zoo i København, hvor den på blot en måned ser ud til at have dræbt en antilope, tre kænguruer.

Nationalt okapien i zoo har foedt en kalv - leter

Eksperter: Muslinger og tang vil ikke kompensere for havbrugs-kvælstof. En mand er blevet fundet under omstændigheder, som får politiet til at betragte dødsfaldet som mistænkeligt. Face­book Twit­ter Print Send Okapien i Zoologisk Have i København har taget fusen på personalet, da den lørdag formiddag fødte en sund og rask kalv. Regeringen vil støtte tysk forurening af danske farvande. Fagforening har bedt politiet undersøge, om der foregår alvorlig kriminalitet på flere byggepladser. Politiet håber på hjælp til at identificere gerningsmænd. Et stort hjerte er ikke nok — om plejefamiliers arbejde. Det viser sig, at okapiens første graviditet resulterede i en abort. Kommunaldirektøren i Slagelse Kommune, Jane Wiis, har politianmeldt byrådsmedlem Helle Blak SF. GUIDE Syv gode råd til at undgå nattetisseri. Efter Syddansk Universitet er begyndt at overvåge elevernes computere, er det slut med at chatte sig til hjælp under eksamen. Voldsom brand hærger historiske Svinkløv Badehotel. Tidligere borgmester Jens Pedersen er død. nationalt okapien i zoo har foedt en kalv