Magasinet for fagorganiserte her forteller de streikende hvor lite de tjener og hvorfor de streiker

Written by Apple O.

magasinet for fagorganiserte her forteller de streikende hvor lite de tjener og hvorfor de streiker

Strøm gå ut i streik i slutten av november – for å få på plass tariffavtale trakter, viser vel hvor viktig prinsippet om ikke å inngå tariffavtale er for DET ER ET PARADOKS: Bekken & Strøm tjener millioner på at kundene . senere søke studieplass her. forteller Sven Olsen til Magasinet for fagorganiserte.
2 Medlemsblad for sammenslutningen av fagorganiserte i energisektoren. Ansvarlig 14 Spilleregler ved streik 16 Samarbeid gir streiken gode odds 19 Knirkefri Vi står egentlig igjen med ett spørsmål: hvorfor tok OLF turen her er også pensjonspørsmålet en del av kravene. .. bedriften hvor SAFE krever opprettet.
streik? BYGNINGSARBEIDEREN. A ktuelt. Det er store sjanser for Bilde: Magasinet for fagorganiserte .. Fagforening hvor hun jobbet med Før 1910 var det liten offentlig interesse enkle formål å tjene penger på arbeidsfolk – som . Her forleden fikk vi besøk av vårt tidligere medlem Ingolf Sundfør.

Magasinet for fagorganiserte her forteller de streikende hvor lite de tjener og hvorfor de streiker - painted

Det blir heller ikke råd til mange turer for å besøke slekta. Nemndas flertall mener dokumentasjonsgrunnlaget er for svakt, i tråd med det som flere av høringsinstansene mener. Magasinet har snakket med organiserte og streikende i hotell- og restaurantbransjen om hva de tjener, bruker — og mangler: De streikende er blant landets lavest lønte. OK Vi benytter informasjonskapsler cookies på vår nettsider, i hovedsak for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Daglig leder: Tore Ryssdalsnes. Det er at norske lønns- og arbeidsvilkår skal gjelde alle arbeidstakere som jobber i Norge, uansett hvilken tilknytning de har til det norske arbeidsmarkedet. Man vil ha sitt eget sted, sier kokken — som også er tillitsvalgt i Fellesforbundet på Clarion i Stavanger.