Lu fag ikt ikt powepoint Pedagogisk bruk av Powerpoint.ppt

Written by Adriana D.

1 Engelsk 2 Design La oss ta en quiz på Elev: https://kahoot. it lærer Hvem er du? houstonkarachi.org Bruk PowerPoint til å lese inn . Notø mener videre at det pedagogiske potensialet er stort og det er en . 2013 http://www. fag. houstonkarachi.org lu / fag / ikt Sla Veileder Ppt.
Utvikling og bruk av IKT i læringsarbeidet skal støttes av sikre og kostnadseffektive driftsløsninger. Litt om læringssyn og digitale redskaper; Generelt om Powerpoint ; Noen grunnleggende ”regler” - noensinne med estetiske fag?.
Altfor lite IKT, veldig viktig i skolen idag, burde vært eget fag til fast tid på LU, 43,6% mener bruk av IKT ved lærerutdanninga har vært uten betydning for .. "Har brukt ikt til:tekstbehandling, regneark, power point, elektroniske læremidler .. " Hvorfor har vi norsk, matte, pedagogikk, KRL og IKT på en gang.

Moments Durée: Lu fag ikt ikt powepoint Pedagogisk bruk av Powerpoint.ppt

Lu fag ikt ikt powepoint Pedagogisk bruk av Powerpoint.ppt 364
TING JENTER MED ST. Da bruker man masse tid på ikt-krav, som heller burde vært brukt på oppgavene. Burde vært brukt mer i mattematikken, det finnes mange spennende områder der foryten regneark som en kunne brukt ikt til. Til å grine av tungvint faktisk. Enkelt å levere inn arbeider og få tilbakemelding. Hva er f eks god kommunikasjon med alle foreldre? Jeg er avhengig av epost, så jeg bruker eposten flere ganger om dagen. Håper noen av studentenes synspunkter blir skrevet ned og i det minste blir tatt til vurdering.
No campsites Wales South Wales Pembrokeshire Kilgetty tything barn naturist site Lwd employment services job seekers services job hunting information
Lu fag ikt ikt powepoint Pedagogisk bruk av Powerpoint.ppt Jeg har brukt ikt til classfronter, e mail. Lage Animasjonsfilm i Windows MovieMaker. Preferences Sign up Log in. Det er veldig bra syns jeg. Det burde vært bedre arbeidsro på datarommene. MovieMaker - Sett sammen klipp til en film. Presentasjon av k utdanning og yrke houstonkarachi.org.
Lu fag ikt ikt powepoint Pedagogisk bruk av Powerpoint.ppt Lage Animasjonsfilm i Windows MovieMaker. Vet ikke om noen andre programmer som er relevante for utdanningen. Bruk deres fra ideer fra. Jeg syns ikt kommer litt på siden av resten av undervisningen. I og med at det er et av fem kunnskapsmål å kunne anvende digitale verktøy i skolen er det viktig at vi som kommende lærere vet hvordan vi anvender det. I tillegg må jeg få kommentere oppgaven vi fikk med å vurdere elektroniske læremiddel i praksisperioden.
Fronter bør i større grad inngå som lærernes naturlige meldingssystem. Synd, for jeg syns IKT-lærerne virker meget, meget flinke. Ved eksamensperioder er det håpløst, spesiellt når studenter skal levere hjemmeeksamener eller oppgaver. Jeg har selvsagt brukt tekstbehandling mye, og vil understeke at prosjektet med hjemmesiden i første klasse var veldig morsomt. Flott opplegg"
no galls girl pictures. mine, publisering, classfronter svært liten innvirkning vet ikke" "Benytter CF hver dag. houstonkarachi.org undervisninga om nettbaserte læringsressurser. I den nye modellen er det tidligere prosjektet Fleirfagleg en integrert del av den nye allmennlærerutdanninga.

Lu fag ikt ikt powepoint Pedagogisk bruk av Powerpoint.ppt - det

Disse timene har vi ikke fått igjen. Områder som bør utnyttes bedre: elektroniske læremidler" "Jeg benytter meg av de muligheter som ligger på nettet til HiO bibliotek, nyheter fra HiO, søke etter informasjon ol. Det vil si e-post, læringssenteret, oppgaver, "chat" med andre i klassen, excel i forbindelse med matematikkeksamen. Jeg har ikke fått så stort utbytte av undervisningen, det meste har vært selvfølgeligheter. Hva er f eks god kommunikasjon med alle foreldre? Vi bruker Power Point til å lage disposisjoner for egne forelesninger, men velger i stor grad å vise tema direkte i den programvaren vi underviser i. Dette er et bevisst valg, istedenfor å legge inn bilder fra houstonkarachi.org tekstbehandleren i en Power Point foil, åpner vi tekstbehandlingsprogrammet direkte.