Livsstil derfor er sex bra deg

Written by Elizabeth L.

livsstil derfor er sex bra deg

Det fører til at du og partneren kommer nærmere hverandre både fysisk og emosjonelt. I tillegg kan sex gjøre deg mer fornøyd - for er det positiv.
Derfor er sex bra for deg. Gode grunner til å si ja. Karoline Steenbuch Journalist. Høres det kjent ut: Du er sliten etter en lang dag, og har mest.
Sex er ikke bare godt, det har også smertestillende effekt, og får deg til å se yngre ut!. I GOOGLE MYSELF

Livsstil derfor er sex bra deg - Suck

Ta det første steget! For mange er det ubehagelig eller ekkelt å svette. Forskning viser at gåturer er bra for psyken og faktisk kan beskytte mot depresjon. Eller han som faktisk er i et forhold, men som ikke har planer om å gjøre det slutt på grunn av et lite sidesprang. Mange studentpar må bo fra hverandre på grunn av studier, men hva skjer når man skal forenes og bo sammen etter lang tid fra hverandre? Dette sier de - men de mener egentlig... Hvis dere ikke har muligheten til å planlegge tiden om kvelden slik at dere er sikre på at lutt sengehygge står på agendaen, så kan det være lurt å prioritere sex om morgenen i stedet. livsstil derfor er sex bra deg
Annica Englund hylles for sin drastiske livsstilsforandring. Tør du lage en kreativ CV? Muligens med en liten åpning for å vende tilbake — i tilfelle det skulle komme en dårlig periode på damefronten. Det er fordi hormonet oksytocin utskilles under sex. Ikke alltid lønnsomt med høy utdannelse. En ny norsk undersøkelse viser at unge som ikke drikker alkohol har mindre sex, færre venner og er mer deprimerte enn andre. For lite søvn kan faktisk gjøre at du spiser en del mye mer.