Legesvar smerte ved samleie

Written by Nella J.

legesvar smerte ved samleie

For et par uker siden ble det plutselig smertefullt å ha samleie med min samboer, som jeg har hatt et fast forhold til i nærmere to år nå.
Ellers har jeg ingen smerter under samleie - det er kun når det føles som om han kommer så langt inn at jeg føler det sier "stopp" og blir smerter.
trang at det er vanskelig å gjennomføre et samleie. houstonkarachi.org legesvar /vaginisme. svie, sårbarhet og refleksbetingete muskelkramper rundt skjeden som gir smerter ved samleie (vaginisme) kan følge med tilstanden.
Bildene er kun ment som illustrasjon. Hva er normal eggløsning? Soppinfeksjon: Alt du bør vite om underlivssopp. En engelsk søvnekspert utfordrer tanken om åttetimersnatta og mener mange trenger en dupp på dagtid. Et brokk er en hevelse eller utbukning av et organ gjennom en indre åpning i bukveggen. Dykkerlegen Jan Risberg Alle typer spørsmål om dykking og helse. Har du et spørsmål om din helse - spør en av våre leger! legesvar smerte ved samleie

Legesvar smerte ved samleie - januar 2006

Kjønnssykdommer Johannes Thorvaldsen Alt om sykdommer som smitter seksuelt. Smerter og sammensnøring i skjedeinngangen hvor musklene ufrivillig trekker seg sammen slik at det er umulig eller svært vanskelig å gjennomføre samleie kalles vaginisme eller skjedekrampe. Hvis du føler det er vanskelig å huske å ta p-pillene, finnes det andre prevensjonsmidler som kan benyttes, feks p-ring eller spiral. Når en over tid har kjent at noe ikke fungerer, blir en etterhvert bare mere og mere stresset når en prøver å få det til. Du bør derfor vurdere å skaffe deg et oppdatert svar fra en av våre leger, eller din egen fastlege. Sviende eller skjærende smerter i skjedeinngangen.