Kahoot er et motiverende og digitalt.

Written by Zoey F.

kahoot er et motiverende og digitalt.

Det skaper en god stemning og motiverer studentene til å være aktive. Vi prøver ut både Kahoot og andre digitale verktøy i undervisningen.
Digitalt undervisningsopplegg om USA med Kahoot -quiz Konkurranse er en bra måte å motivere elevene, spesielt de som kanskje sliter litt.
Kahoot er et motiverende og digitalt spill. Du starter vanligvis med Kahoot på en av to måter: Hører om det og får lyst til å vite mer om dette. What is Kahoot?

Kahoot er et motiverende og digitalt. - gammel gutt

Etter at quizen er gjennomført, kan en laste ned resultatene i en ExCel-fil. Jeg frister med premie til vinneren, og begynner quizen. Ansvarlig redaktør: Kjell-Eirik Mikkelsen konst. Show full item record. Enten noe historisk kriger, viktige personer osv. Når quizen er ferdig og vinneren har fått premien sin, går jeg over til et lysbildet der jeg har skrevet ned oppgaveinnstruksen til elevene. Jeg spør om alle har fått med seg oppgaven, og får dem til å svare i et kollektivt «Ja! Forside IKT på Skolen. Derfor er det lite disiplinproblemer når det kommer til bruk av sider som Facebook, twitter osv. Makstiden stilles inn når en lager quizen. Oppgåva Kahoot til samarbeidslæring og sjølvstudium ser nærare på det spelbaserte responssystemet Kahoot. I dag fikk barna i førskoleklubben som oppgave å ta bilder av bokstaver eller tegn. Legg igjen en kommentar Avbryt svar. I følgje spelprofessor og Kahoot-gründer Alf Inge Wang er det tidlegare ikkje gjort noko forsking på samarbeidslæring og motivasjon med utgangspunkt i opplegg kor elevane sjølv lagar quiz i Kahoot.