I topic hvordan bygge om dynamoen til %C%A gi mer amp page

Written by Kary E.

I første del viste vi hvordan batteriene i båten kobles til motorens dynamo. Men husk at denne laderen må kunne gi ca. bør kabelen ha samme tverrsnitt i mm2 som dynamoen yter i ampère. For eksempel 60 mm2 for en 60 ampère dynamo. Hovedledningen fra batterier til strømtavlen bør være på 16 mm2 eller mer – i.
Page 3 of 5 - Iskra dynamo 100 Amp, lader kun 30 A - posted in Når jeg fikk tømt litt ut av batteribanken i dag, 3 timer med ca 18 A i Helt utrolig effektiv, la seg på 14,4 v, med litt mer i starten, for å "vekke" batteriene litt. (Spenningen laderen prøver å gi er der hele tiden, men du ser det ikke på ett meter).
Ref 1) jeg ville heller brukt pengene på en større inverter eller mer batteri er fordelen det at den totale vekten på en bank på ca 7,2 kW er bare vel 84 Litt usikker på hvordan de vil reagere på houstonkarachi.org generatorlading i mange minusgrader. .. Solcellene vil maks gi 6 * 200 / 24 = 50 AMP, avhengig av vinkel.

I topic hvordan bygge om dynamoen til %C%A gi mer amp page - stue-PC

Hvis vi da ser på batteriprodusentenes data for hvordan batteriene skal lades, blir det veldig enkelt å designe et ladeanlegg ut fra kundens behov. Har man et system som er satt sammen for å virke i kuldergrader er det sikkert greit, kanskje varmer man batteriet, kanskje lader man veldig sakte, eller man lader ikke i det hele tatt. Produsent oppgir heller ingen Evt lav ladestrøm under nullpunktet. Den har en vikling på seg feltvikling. Det kan rett og slett antenne eller eksplodere. Several functions may not work.