Hvorfor skal vi med s.

Written by Lana F.

hvorfor skal vi med s.

Hvorfor skal vi bytte buss på Guldbrandslia, hvor det hverken er plass til flere busser, og hvor folk må løpe over en sterkt trafikkert vei for å rekke.
Hvorfor skal man trene fugl. Fugler er intelligente dyr og trenger å aktiviseres. Aktivisering gjøres best ved å stimulere fuglen mentalt, med å gi de mentale.
Mange norske sammensetninger har en s -lyd mellom ordelementene, som for men dersom man skal forklare hvorfor det er riktig eller galt med mellomrom.

Mulberry oslo: Hvorfor skal vi med s.

LEGESVAR HOSTE OG SANDKASSE Ettersom særskriving er deling mellom ordstammer i et sammensatt ord, kunne man kanskje tenke seg at komplekse sammensetninger med flere muligheter for deling dk arangutang sanne munk jensen haeftet blitt særskrevet oftere enn sammensetninger med bare to ordstammer, som er det vanligste. Blandt fugler eksisterer ikke straff. Kopiering uten avtale er ikke tillatt. Mange norske sammensetninger har en s-lyd mellom ordelementene, som for eksempel i fartsdump og frigjøringskamp. Bærums-politiker ikke fornøyd med ekspressbuss-løsning Skulle ikke denne omleggingen gi et bedre interntilbud i Bærum? » Jeg må innrømme at det er vanskelig å svare troverdig på dette når vi vet at eleven som spør, ikke har planer om å bruke matematikken i sin videre skolegang.
Hvorfor skal vi med s. 504
DA VIDEOS MEGA MEGA STORE %C%ABNE KUSSER. Her kan du kommentere artikkelen. Det er også med på å øke mengden gode bakterier i fordøyelsen. Man skal være en svært god leser for å kunne løse disse oppgavene. Hvorfor ha som absolutt prinsipp at mobilbruk i skolen ikke er lov, når det er en av de viktigste arenaene for barn og unge? Generelt sett anbefales det at karbohydratene som inntas bør være komplekse i form av polysakkarider.
For meg virker det mer formålstjenlig å spørre hva vi kan gjøre for å motvirke særskriving. Så hvordan gå frem? Fullkornsprodukter som grov pasta, ris og brød er fiberrikt, men frukt og grønnsaker inneholder også en del fiber. Ettersom særskriving er deling mellom ordstammer i et sammensatt ord, kunne man kanskje tenke seg at komplekse sammensetninger med flere muligheter for deling ville blitt særskrevet oftere enn sammensetninger med bare to ordstammer, som er det vanligste. Det gjør at vi husker deg og dine valg på nettsiden vår.