Hvorfor kan ikke alle vre venner.

Written by Cierra S.

hvorfor kan ikke alle vre venner.

Hvorfor må vi krangle så fælt hele tida? Det er jo ganske mange ting å være venner for? Vi har snø houstonkarachi.org! Det er en god grunn til å være venner!.
(Og forresten, hvorfor skulle det være moralsk og etisk forkastelig å tjene Nei, Netty, jeg er redd vi ikke alle kan " være venner og vel forlikte: Når folk sier ting.
Hvorfor. kan. ikke. alle. m&lstrævere. være. venner? Vi har nu i længre tid havt opmærksomheten vendt mot „Landsmaalet" (og bygdemålene) som middel til. VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Dette er ikke anbefalt for delte maskiner. Bygget på WordPress av Smart Media AS. Julie Høivik kommenterte på. Å VÅGE LIVET IGJEN. Haha, dere hadde tapt begge to. Det virker nesten som at altruismen vår hadde bygget seg opp inne i trykkokeren og eksploderte fordi vi ikke hadde fått muligheten til å hjelpe før nå.

Hvorfor kan ikke alle vre venner. - Lucky

A Muslim, a Jew, a Christian, a Hindu and a Pagan, and an Atheist all walked into a coffee shop... Hvis vi bare kunne konsentrere oss om å LEKE i stedet for å krangle om lekene! Community Forum Software by houstonkarachi.org. Vi opplevde det som gruppearbeid selv fordi vi var sosiale, men det var ikke mye. Men jeg forsøker å samle noen tanker om sameksistens. Politisk redaktør: Hanne Skartveit. hvorfor kan ikke alle vre venner.
4000 Subscribers

Hvorfor kan ikke alle vre venner. - min

Jeg stilte et spørsmål for noen dager siden, og fikk ikke akkurat veldig hyggelige svar. Vi forstår nok ikke noen av semittene, men kanskje vi er mindre villige til å prøve i forhold til araberne. Like lite som en Far eller Mor går inn og tar parti når barna deres krangler tar heller ikke Skaperen parti med den ene eller andre, men akkurat som barna hevder vi at opphavet er på vårt parti! De turte å følge drommene sine, de gikk utenfor komfortsonen sin, og de kjente på mestringsfølelsen bak scenen etterpå. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Rappen handlet om at han en gang var ensom, men ofte så han en jente som alltid gikk alene på tur, han ønsket at de kunne bli venner, og det ble de.