Hvordan oddse pa presidentvalget i usa

Written by Summer B.

hvordan oddse pa presidentvalget i usa

Vi forsøker å gi en enkel forklaring på en komplisert prosess. Slik foregår presidentvalget i USA. VALGKAMPEN I USA er i full gang. stor betydning for nominasjonsvalgene, ettersom resultatene her tilsynelatende påvirker hvordan folk stemmer i andre delstater senere. . Oddsen med annonselenker.
Odds på presidentvalget i USA i Vinnende parti og neste president.
Obama er stor favoritt til å beholde president-stillingen med 1.22 i odds. forestilling - hvorpå oddsen på ham som ny president synker - må han gjøre mye mer. hvordan oddse pa presidentvalget i usa
Høyeste odds Laveste odds. Les også : Dette kan skje hvis Trump taper I år har flere selskaper også åpnet for at man kan spille på hvem som vinner de ulike delstatene. Hør Finansredaksjonen denne uken: Delingsøkonomi er mer enn sosial dumping. Nå har Innovasjon Norge og Næringsdepartementet kåret henne til årets kvinnelige gründer. Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger! Samme mann har tidligere tatt selvkritikk for å ha avskrevet Trumps sjanser til å vinne den republikanske presidentnominasjonen vår. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl.