Hvordan e gi en mann en blow job

Written by Kristal S.

hvordan e gi en mann en blow job

Hvordan gi en god blowjob - posted in Seksualitet: Jeg har noe på kan komme med noen råd og tips til hvordan man gir en god blowjob?.
hva er det som gjør en god blowjob god gutter? hva kan jeg gjøre for men hva skal til for at en mann synes han har fått en god blowjob ? Upassende innlegg?.
foto av: Trevor watson 6 forskjellige måter å gi ham en blowjob på! Så godt som alle menn elsker en omgang oralsex. Detaljer: Kategori: Hvordan suge?. hvordan e gi en mann en blow job

Hvordan e gi en mann en blow job - var

Jeg fikk mye skryt, og han var veldig grei mot meg i og med at han visste at det var første BJ for meg. Lev deg inn i oralsexen. Registrer ny bruker Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Poenget er at det kjennes så du kan lissom ikke bare puste eller blåse ut et lys. Skriv en kommentar Avbryt. Jeg har derimot et spm som jeg må ha svar på før jeg kan gi min kjære en glede han har vært snill og ventet på.

Hvordan e gi en mann en blow job - kan

Elsker deg, Kristin Jeg satt faktisk i går og tenkte på at det hadde vært fint med en ny sextalk snart. EKSPERT: Terje Presthus ved houstonkarachi.org. Her har vi beskrevet fem forskjellige teknikker. Det som funker på én mannekropp kan være feil på en annen mannekropp. Det kan være veldig godt hvis dere trykker litt på området mellom rumpehullet og pung. Det gir jo jenter en utrolig god selvtillit også, så det er jo ikke noe vi KUN gjør for mannen sin del. Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett.