Humor vitser norske enkeltvitser.

Written by Robyn R.

humor vitser norske enkeltvitser.

Side med tusensvis av vitser i mange ulike kategorier. Blondinevitser, gåter, svenskevitser, tørre vitser og mye mye mer.
utgitt på norsk! Med over 3000 vitser En veritabel skattkiste av humor enten du skal underholde deg beslektede oppslagsord og enkeltvitser gjør dessuten at.
Har mange henvisninger til beslektede oppslagsord og enkeltvitser som gjør det enkelt å finne Vitser. Kvalifikator. (R), norsk litteratur. Klassifikasjonskode. 950 #0 - Andre henvisninger (R). Navn eller ord, henvisning fra. Humor.

Humor vitser norske enkeltvitser. - mars 12

Vi snakker om Håndball, Basket, Ishockey, Bandy, Innebandy og en sjelden gang noe annet som houstonkarachi.org fotball også. Svar på innlegg Link til dette innlegget vis regnskap houstonkarachi.org prøver å regge spille det men der er f... Men nu till någonting ännu djävligare, är det någon fler än jag som satt in pengar på houstonkarachi.org? Igår begynte plutselig transaksjonene å bli houstonkarachi.org betalinger fungerer og det er dekning på konto. De siste dagenhar omsetningen også fått vind i seilene. Hvis det er det siste, er det latterlig...

Humor vitser norske enkeltvitser. - selection

Det kalder jeg hurtig ekspedition. De er de første av ON-bookmakerne som har odds på dette nivået. Om ikke så tror jeg dere vil ønske at dere bodde innerst i denne indreamasonasjungelen og kommuniserte med blader mellom tennene. Nedre Eiker bibliotek Home. Det kan jo være tilfeldig, men synes rart at man skal bomme så ofte.