Helse sex og livsstil sex tema tittel vulgaer store pupper hva menn liker innlegg

Written by Utah S.

(Innlegget ble redigert Øyne kanskje, om man ser bort i fra selvfølgeligheter som pupper, lår, rumpe osv BeatrixVonLifer: For MANNEN: Hva er det flotteste du ser hos ei dame? Og ikke for vulgært eller for utfordrende. kan ta avgjørelser og velge ting en gang iblant, liker å se filmer/gå på kino og.
CrystalP Innlegg: Del. Liker slanke jenter. Rumpen boer helst vaere litt stor (men ikke veldig brede hofter) Mage kan vaere en total turn-off.
Hvorfor er menn skapt sånn at de skal tenne på bryster? er der en logisk forklaring? Hva har dere menn synlig som vi skal tenne på da?.
Er ikke det ganske drøye antagelser bare fordi andre har et annet tenningsmønster enn deg? Noen av oss liker til og med alt dette og mere til. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Eller hva var det egentlig?? Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies.

Helse sex og livsstil sex tema tittel vulgaer store pupper hva menn liker innlegg - hikstet

Men eg liker kvinner som dei er. Idol Musikk TV-program Film Hip Hop Spør en musiker Jazz. Jeg er liten og nett i fasongen, helt passe tynn, flott timeglassfigur, naturlig utseende, bruker lite sminke, farger ikke håret eller kler meg urfordrende eller usmakelig, - altså helt normal. De skal ikke være for små, for slappe, for skjeve osv heller... Enkelt, greit, og pent. Hengepupper uten "innhold" er ikke spesilet pent å se på, selv om jeg forstår at hvis dama har ammet flere barn, blir puppene slappe etter hvert. Heffalompa : Smil og øyner er det første jeg ser etter!