Generelt internationaliseringsstrategi elever i praktik i udlandet

Written by Bonnie H.

generelt internationaliseringsstrategi elever i praktik i udlandet

Hvis du går på en erhvervsuddannelse, kan du komme i praktik i udlandet efter bestået PIU-ordningen er et program for alle elever på erhvervsuddannelser. Politiske rammer for internationalisering og internationalt samarbejde om.
Som elev på en erhvervsuddannelse kan du med PIU-ordningen tage en Med ordningen kan du få økonomisk hjælp til praktikophold i udlandet efter din uddannelse. Generelt gælder, at du selv er ansvarlig for at finde et sted at bo, men tit er Universiteter og Internationalisering eller på PIU Sekretariatets hjemmeside.
Som elev på Social- og Sundhedsassistentuddannelsen og Pædagogisk Assistentuddannelse har du mulighed for at komme i praktik i udlandet, men hvorfor. generelt internationaliseringsstrategi elever i praktik i udlandet
Praktik i udlandet PIU. Forberedelsen er den proces, der sker med de elever, der har meldt sig til et PIU-ophold. Info til dig, der er leverandør. Det er ikke en uddannelsesaftale. Kokke- og tjenerelever serverer gourmetfrokost for ældre. Det har været en tydelig tendens, at det har været de mest modne og selvstændige elever, der har turdet binde an med et praktikophold i udlandet, men med den øgede fokus på PIU med ordningens udvidelse til at gælde i hele verden, risikerer vi, at elever, der ikke er velfunderede nok, ytrer ønske om et PIU-ophold, måske presset af forældre, kammerater eller højtflyvende karriereplaner.