Forum barnimagen index. topic ang leppeherpes og munnsex hvis noen kan svare

Written by Heather K.

Ang. leppeherpes og munnsex hvis noen kan svare skrevet i Anonymforum: Både kjæresten min og jeg har munn-herpes, jeg er i perioder  Å vente med sex til ekteskap - Anonymforum.
Noen som vet? Se forumadministrasjon Ja, herpes kan smitte fra munn til kjønnsorgan . Hvis man har Herpes genitalis forårsaket av så kan dette smitte til og gi herpes labialis, mens i noen tilfeller kan gi Herpes genitalis. Du kan starte nye diskusjoner; Du kan svare på meldinger/.
Dersom hun blir smittet og har munnsex med meg, kan jeg bli smittet på kjønnsorganet? Det ble mange spørsmål her gitt! Takker så meeeget for svar! . meg ut i sykemelding, og er det jævligste jeg har opplevd noengang. De hvite blemmene i munnen trenger ikke ha noe med herpes å gjøre. Og det er så trist, for det er egentlig den sexen som gir meg mest. Sv: Kan herpes smitte fra munnsår til underlivet? Register a new account. Ikke farlig, smitter ikke.

Forum barnimagen index. topic ang leppeherpes og munnsex hvis noen kan svare - muslimer

Hemmelig gravid Seksualitet og samliv Psykiske problemer. Men mulig jeg tar feil. Men herpes munnsår er sår eller blemme på leppa. Så hadde vi oralsex i helga, og etterpå kom han på at kanskje det kan smitte over fra munnsåret til "der nede". Nå begynner jo ikke herpesutbrudd med sår da, det begynner jo med kløe, deretter små blemmer og så sår.