Event minikonferanse fra velgjorenhet og risikostyring til baerekraftig bunnlinje

Written by Sara B.

Bærekraftig utvikling, bedrifters samfunnsansvar, trippel bunnlinje, global på å forklare hva som ligger i konseptet trippel bunnlinje (TBL), og å vurdere TBLs  Mangler: event ‎ minikonferanse ‎ velgjorenhet ‎ risikostyring.
Operasjonalisering av bærekraft: Den triple bunnlinjen. Økonomisk. Miljø. Sosialt. God økonomi. Brukertilfredshet. Miljøeffektivitet.
Minikonferanse i The Social Business Club om business casen for CSR. Event Date: 9 Apr 2015 - 9 Apr 2015 SocialBusinessClub_temporary_highress. Minikonferanse: Fra velgjørenhet og risikostyring til bærekraftig bunnlinje. Tania Ellis, Direktør og Special Advisor, The Social Business Company. Samtidig sliter mange CSR-sjefer med å finne gode sosiale og økonomiske nøkkeltall som forsvarer investeringen overfor ledergruppen. Mange norske bedrifter er for øyeblikket på en reise hvor de prøver å utvikle forretningsløsninger som skaper verdi for både samfunnet og bedriftens egen bunnlinje. Minikonferansen er for deg som:. Jobber med bærekraft og samfunnsansvar i en virksomhet, organisasjon eller som sosial entreprenør. Få forretningsgevinster med strategisk filantropi. The Social Business Company ®.

Event minikonferanse fra velgjorenhet og risikostyring til baerekraftig bunnlinje - basketball you

The Social Business Club er et internasjonalt inspirasjonsnettverk for bedrifter og samfunnsinnovatører som jobber med eller har interesse for innovativ og bærekraftig forretningsutvikling som både skaper økonomisk og samfunnsmessig verdi. And join the conversation. De har med andre ord vanskelig for å se den umiddelbare business casen for CSR. Underveis på minikonferansen vil det være rik mulighet for å nettverke og utveksle erfaringer om hvordan du og din virksomhet kan måle den samfunnsmessige og forretningsmessige verdien av din bedrifts samfunnsengasjement. På denne minikonferansen har vi invitert innledere fra Storebrand, FERD Sosiale Entreprenører og Multiconsult for å gi deg konkrete svar på hvordan du, på ulike måter, kan måle den sosiale og økonomiske avkastningen på investeringen og dermed bygge en bærekraftig business case.