Ett av mina nyarsloften ar att ata mindre kott

Written by Fuko

Motionera mer varierat, äta mindre kött, dra ner på sockret. om det nyårslöftet, men jag tänker att det nog åtminstone är ett som kommer hålla.
" Ett av mina nyårslöften är att äta mindre kött ". Hälsoentreprenören och bloggaren Katrin Zytomierska hinner med både pulkaåkning och nattklubbsbesök under.
Kort och gott en tjugoåring Gotlänning, som gillar att baka, måla, Tittar jag tillbaka på 2016 så är det nog ett av de åren jag varit mest nere, låg så alla mina nyårslöften handlar om att försöka få tillbaka glada Agnes. Jag ska jobba mindre. Jag vill äta bättre och låta mig själv lägga lite pengar på det. Största händelsen i år var att vi skaffade Baxter, vår fina hund. Jag lämnar Clean Eatings kombinerade kontor och butik på Karlavägen för att hämta barnen i Gustaf Adolfsparken. Läser igenom din blogg och mår bra. FN framhåller faktiskt djurhållning för köttproduktion som en av de allra största miljöbovarna av alla mänskliga aktiviteter. Livet är så mycket mer än smala överamar.

Ett av mina nyarsloften ar att ata mindre kott - faktisk

Det handlar inte om hur mycket du vägde eller väger! Fick mig verkligen att öppna ögonen. Gilla oss på Facebook. © Tyréns blogg, Disclaimer. En studie som publicerades i juni i Journal of Physiology tyder på att konsumera för många antioxidanter, s...