Er der en voksen til stede

Written by Jody L.

er der en voksen til stede

Sean Spicer, Donald Trumps helt nye pressetalsmand, har allerede været på kanten af en fyring. Ikke fordi han løj foran det forsamlede.
KLUMME: Kan vores parlamentariske system fungere, hvis en række partier stiller sig ud på sidelinjen og råber ultimative krav til den siddende.
Beklager, men her kommer et veritabelt opstød, måske inspireret af den (alt for) gode julemad: Kort før jul fik jeg et julekort via mail, hvor. Sofie og Luna påskespesial

Er der en voksen til stede - vold kan

Ak ja, endnu engang en strøm af barnagtigheder, uvidenhed, banaliteter og fordrejninger! Jeg anfægter hverken partiets ret til at stille op eller dets mulige eksistensberettigelse hos en andel af vælgerkorpset — meningsmålingerne viser jo, at der tilsyneladende er en gruppe utilfredse, hjemløse vælgere på højrefløjen. Er der en voksen til stede? Antallet af hårdt ramte danskere har passeret et par millioner. Tre personer på sygehuset efter uheld i Agerskov. Tror ikke den her sag handler så meget om hvorvidt der er lavet en fejl eller ej men om der fra ledelsesorganget er prioteret korrekt i forhold til hvilke indsatsområder der skal have fokus.