Dokumentar hva om jeg fikk nei

Written by Busty P.

dokumentar hva om jeg fikk nei

The web's community of communities now has one central hub.
Dokumentar: Journalist Tuva Fossum Fellman lagde radiodokumentaren «Hva om jeg fikk nei?» i fjor, som et innlegg i debatten om legers.
Sjekk intervjuet med dokumentarist Tuva Fellman i houstonkarachi.org om hennes dokumentar «Hva om jeg fikk nei?». houstonkarachi.org dokumentar / hva-om-jeg-fikk - nei /. Cristiano Ronaldo-dokumentar: «Nådeløs»

Dokumentar hva om jeg fikk nei - jeg

Jeg har angra mye på det i ettertid, at jeg dro dit alene, forteller Tuva. Den skal verne de svake. Nareas Sae-Khow — Når jeg ser en gravid så ser jeg to personer. Vi gjør bare det vi synes er gøy og fint hele tiden. Det er ingen debatt om annen verdi enn legens absolutte religiøse prinsipper. Det er snakk om at pasientens rettigheter kommer i første rekke. Det er så skivebom og langt fra sannheten at jeg finner knapt ord.
dokumentar hva om jeg fikk nei Personlig mener jeg ikke at man tar liv ved abort. Men dette er ikke en debatt om retten til selvbestemt abort. At jeg skulle være hun som har alle svarene og som ordner opp, det hadde jeg ikke fått til. Uansett årsak til det som skjer ikke godkjent moralsk adferd feks : At det fremdeles er kvinnen som sitter der med kroppens tunge ansvar og tydeligvis det aller aller meste av skammen skal vi tro kommentarene kan det ikke være noen tvil om. Egoismen har tatt overhånd, og nådd nye høyder! Det er alltid en mann som part i en abort også.