Da dk Destinationer Nord Europa UK Southampton.aspx

Written by Kitty Y.

cruisepassasjerer anser cruise som en måte å teste ut destinasjoner på, og over Nord Amerika inkl. Karibien. 66%. 63%. Europa. 12%. 13%. UK. 8%. 9% Totalt 3,4 mill europeere reiste på cruise og 17% til Nord Europa og Da TØI ikke har .. Danmark som har den posisjonen mens Norge falt ned til tredje plass.
er liten tvil om at det ligger an til en stor økning i cruise fram mot 2020 da i alt 55 nybygg er Alle rederiene/båtene må ha interessante havner/ destinasjoner med bredt og variert .. øvrige nordiske landene, Danmark, Sverige og Finland hadde .. David Dingle Chairman, Carnival UK, & Vice Chairman, CLIA Europe.
cy-GB, Welsh (United Kingdom). da, Danish. da - DK, Danish (Denmark). de, German. de-AT, German (Austria). de-CH, German (Switzerland). de-DE, German. Your guide will point out key sights and provide an historic overview during the sightseeing tour. At the head of the Beaulieu River, the Cistercians constructed an imposing abbey, which, at the time was the largest in the country. Petersborg Bilbao La Coruna Vigo Greenock Invergordon Kirkwall South Queensferry Southampton Longyearbyen Göteborg Stockholm Hamborg Kiel Warnemünde. From the Northern Lights to spectacular sights such as  the Norwegian fjordscruising becomes a unique experiencesailing past enchanted castles and glaciers under the midnight sunbetween some of the most fascinating cities in the world, HamburgHelsinkiStockholmAmsterdamTallin and St. Find Northern Europe Cruises.