Cum se instaleaza android kitkat pe samsung galaxy nexus

Written by Kelly D.

cum se instaleaza android kitkat pe samsung galaxy nexus

Instalare Android 4.4 Galaxy Nexus 3 - CyanogenMod 11. Samsung Galaxy S4: volum minim apel Lollipop CM Installer Android apk (o puteți descărca direct de pe telefon); CyanogenMod KitKat 4.4 – CM 11.
Cum se instalează Android Lollipop în Samsung Galaxy S4 Value Android a Value Edition, de la KitKat la versiunea Tutorial n-are rost să mai fac, a făcut deja Dani și vi-l pun pe -al lui la dispoziție.
Salutare prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum instalam noul sistem de operare Android KitKat pe Samsung Galaxy Nexus.
cum se instaleaza android kitkat pe samsung galaxy nexus Aceasta procedura e recomandata utilizatorilor putin mai avansati si celor care si-au facut deja root la telefon Atentie! Noile versiuni nu sunt insa cu mult diferite de cele anterioare. Adică e posibil să-l rutez exclusiv prin wifi. Pentru ca va duce la brick sigur. Eu unul nu stiu si ca mine sunt foarte multi pionieri in acest domeniu. Marius : Buna Cristi! Imi place la nebunie efectul de la mouse cel cu cercul rosu care apare cand dati click.