Cdundervisning docs engelsk ordbok utdrag blaibok

Written by Monica U.

Norsk- engelsk ordliste med bibliotekstermer består av et utvalg bibliotekrelaterte termer som er ment å skulle være til hjelp for bibliotek som skal lage enkle  Mangler: cdundervisning ‎ docs ‎ utdrag ‎ blaibok.
Søk i dansk- engelsk ordbok. Finn engelske oversettelser i houstonkarachi.org gratis danskordbok. Mangler: cdundervisning ‎ docs ‎ utdrag ‎ blaibok.
Her finner du norsk- engelsk / engelsk -norsk ordbok for grunnopplæringen. Here you will find the Norwegian-English/English-Norwegian Dictionary for the  Mangler: cdundervisning ‎ docs ‎ blaibok. You Bet Your Life: Secret Word - Face / Sign / Chair

Cdundervisning docs engelsk ordbok utdrag blaibok - tilværelse

Under finner du de seneste oversettelsene våre brukere har lagt til i den dansk-engelske ordboken. Registrer deg som aktiv bruker idag og bli en del av vårt spennende online community. Hvorfor ikke gjøre det samtidig? La oss holde kontakten. Norsk-engelsk oversettelse av "utdrag". Mer i den engelsk-norske orboken. Copyright© houstonkarachi.org, med mindre noe annet er oppgitt.

Cdundervisning docs engelsk ordbok utdrag blaibok - nok

Alle våre ordbøker er torettede, det vil si at du kan sjekke ord for begge språk samtidig. Mer i den engelsk-norske orboken. Dersom du skulle være usikker på om et ord er riktig skrevet, eller på betydningen av et ord, kan du stille og besvare spørsmål i det dansk-engelske forumet. Her møtes flere språkentusiaster for å dele av sin kunnskap! Derfor håper vi at du vil hjelpe oss med å legge til nye dansk-engelske oversettelser. Copyright© houstonkarachi.org, med mindre noe annet er oppgitt. På denne måten kvalitetsikrer vi den dansk-engelske ordboken og forsikrer et variert og fullstendig oppslagsverk!