Brevkasse seksualitet hvordan bruges en kondom

Written by Susan L.

brevkasse seksualitet hvordan bruges en kondom

2: Vi bruger kondom, men er det nok kun at bruge det? 4: Hvad er tantra sex? Brevkassen / Sex og seksualitet De tre usikre procent er tilfælde, hvor kondomet for eksempel sprænger, ryger af eller simpelthen har et hul fra fabrikken.
Er det bare noget han siger for at undgå kondomet? Læs flere breve til brevkassen her: Brevkassen om sex, kærlighed, parforhold og.
Så fjerner I opmærksomheden fra kondomerne. Hvis I er rigtig modige, kan I højt joke med, at kondomerne skal bruges som vandballoner, ”hade-gave” eller skal.
Jeg håber denne besked hjalp dig lidt? Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links. Voksne er velkomne til at læse brevene, men kommentarer fra voksne udgives ikke. Kondomet er mandens eneste sikre præventionsmetode. Hold toppen af kondomet mellem to fingre, så du presser luften ud af kondomets reservoir den lille 'tut' i toppen. Ja tak, jeg vil d topic dk.snak.seksualitet QgzacJoI modtage e-mails fra BørneTelefonen når min kommentar er vist og besvaret. Popstar: Never Stop Never Stopping