Blogg bruk bildelister i interioret

Written by Rocco S.

blogg bruk bildelister i interioret

God morgen, fininger♥ Det blir mye interiørsnakk på bloggen om dagen, og jeg håper dere ikke er lei riktig enda, haha.. Det er jo tross alt dette.
Jeg har også valgt fotolerret i interiøret fordi det gjør hjemmet mer personlig. bilder av barna våre, og bildenes personlige sjarm gjør at de passer godt inn, sier Janne Iversen, som står bak bloggen Mitt lille hjerte. Hva mener du er fordelen ved å bruke egne bilder i interiøret? Bruk bildelister i interiøret.
Denne stilige hylla har bloggkolleagen min i UB, Therese Knutsen, Bruk gjerne den blå liker-knappen under så ser jeg om dette er Here are six examples of shelves in different rooms and some interior styling tips! ENDELIG har vi hengt opp bildelistene som har stått bak døra i stua i en evighet.

Blogg bruk bildelister i interioret - videos

Jeg er veldig glad i å reise og skulle gjerne reist oftere. For å få tips til hvordan å få et pent resultat, hvor bilder og pyntegjenstander ikke konkurrerer om oppmerksomheten, har vi spurt Martine Morken Pløen om gode råd for hvordan man bør tenke når det gjelder størrelse, former og gjenstander på en bildelist. Begge blinkskuddene har en fin historie bak seg. Hva sier du til for eksempel rosenrød, isblå eller tåkegrå, i et stort utvalg av størrelser? Bruk gjerne den blå liker-knappen under så ser jeg om dette er innlegg jeg skal gjøre mer av! Martine har akkurat pusset opp stuen sin, og bildelisten ble montert på en lekker nysparklet vegg. Miks nye glass med gamle for å få den rette følelsen. Du trenger ikke haugevis med penger for å pryde hjemmet med vakker kunst. Her en en hjemmelaget plakat — en gips-avstøpning av en liten barnefot og et fotografi, rammet inn og arrangert sammen. Hjelp Ofte stilte spørsmål.