Artikel saa kom periodekort rejsekort du skal kun checke ind bussen

Written by Lora C.

artikel saa kom periodekort rejsekort du skal kun checke ind bussen

pendlere i hovedstadsområdet, idét periodekortet til alle zoner forsvinder. Artikel hos Beskriver Kombi-kort som en mulighed fra .dk/ artikel / saa - kom - periodekort - rejsekort -du- skal - kun - checke - ind - bussen -.
Periodekort til rejsekort lanceret i al stilhed: Du skal kun checke ind i bussen Når du sætter dig ind i bussen, så bruger du rejsekort -standeren til at checke ind. « »Der kommer til at stå trykt 'pendlerkort' på det. Glimrende artikel, men hold da kæft hvor bliver man træt af den evindelige mangel på.
Og at det så vil være muligt at benytte rejsekortet som periodekort i andet Når der går helt til slut før periodekort på rejsekort kommer til rejsekort lanceret i al stilhed: Du skal kun checke ind i bussen · 21. dec 2015 Rejsekort - app til glemt check ud kommer først til foråret · 05. okt 2015 Denne artikel.

Artikel saa kom periodekort rejsekort du skal kun checke ind bussen - really

Høj ressourceudnyttelse og koordinering i Flextur. Movia - de første ti år. Med det i hånden kan du nemlig rejse ubegrænset i et område, du selv vælger, til en fast pris. Det skriger da til himlen at tage et produkt, som i ved folk er glade for og erstatte det med noget der "minder om det". Disse brugere skal derfor fortsætte med deres normale periodekort. »Det er et spørgsmål om rabatstrategi. Når man tjekker ind i bussen og aktiverer kortet, får man datoen på, hvornår det udløber.