Ar sosial pa nett

Written by Corina D.

ar sosial pa nett

Hvis du har lyst til å legge ut bilder av vennene dine eller skrive noe om dem på Internett, må du spørre dem først. Hvis du har et bilde av en venn på mobilen og.
Det er lett å være sosial på nett. Du kan chatte, spille spill og lese. Du kan dele bilder og filmer med andre, og kommentere og like innholdet til vennene dine.
Teknologiutviklingen har gjort det mulig å dele tanker, meninger, bilder, film og annet på Internett. Det du deler, kan spres fortere enn du kanskje forutså. Introduksjon Sosial på nett. » Dersom du ikke røyker, men heller vil ta av noen kilo, vil det ikke nødvendigvis være noen god ide å sette mål i antall kilo, fordi dette kun er et symptom på kalorier inn minus kalorier ut. Hvis de bevisst forteller noe de vet er feil, kan de bli straffet. Det finst mange hundre tusen slike videoar på YouTube. Husk derfor:  Hver gang du vil dele bilder ar sosial pa nett en eller flere bestemte personer, må du først spørre om lov, og få et skikkelig JA, for å være sikker på å ikke gjøre noe galt. Det er ein menneskerett, og betyr at vi har rett til å seie våre meiningar om ulike tema, uansett kva for kanal vi nyttar.

Ar sosial pa nett - dage siden

And now you hate your parents. Mange av klagene går også ut på at barn og unge har blitt lurt til å bruke penger på tjenester de enten ikke ønsker, eller ikke har forstått koster penger, gjennom Internett og mobiltelefonen. Retten til å ytre seg og til å gje eller ta i mot opplysningar informasjonsfridom , same kva slags kanal eller medium ein nyttar. Vær derfor skeptisk til e-poster som ber om slik informasjon, selv om det ved første øyekast ser ut som e-posten kommer fra en pålitelig kilde. På same måten som avisredaktøren er ansvarleg for avisa si, er du ansvarleg for alt du legg ut på nettet. Bokmål Nynorsk English Sámegiella. MC MM - Social, Narga e Piscina (KondZilla)
ar sosial pa nett